YSTÄVÄKIRKKO
on itsenäinen, kirkkokuntiin sitoutumaton karismaattinen seurakunta. Toimimme yli kirkkokuntarajojen ja vaalimme kristittyjen yhteyttä.
Uskomme perustuu Raamatun auktoriteettiin, Jeesuksen ristin sovitustyöhön ja Hänen ylösnousemukseensa. Uskomme, että
- julistettua Sanaa seuraavat ihmeet ja merkit, niin kuin Jeesus opetti.
- armolahjojen toimiminen on tärkeää seurakunnan rakentumiseksi
  ja sielujen voittamiseksi
- seurakunnan tarkoituksena on julistaa ja kirkastaa Jeesusta Kristusta.

"MISSIOMME"
  • Oppia tuntemaan
    TAIVAALLINEN ISÄMME, JEESUS JA PYHÄ HENKI,
    niin kuin Raamattu opettaa.
  • Kasvaa itse uskossa ja uskovien yhteydessä
  • On tehdä Jeesuksen pelastustyö tunnetuksi mahdollisimman monelle
    Jeesuksen lähetyskäskyä noudattaen

TERVETULOA YSTÄVÄKIRKKOON
Kaikkiin Ystäväkirkko-seurakunnassa järjestettäviin tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita, Sinäkin, joka nyt luet tätä tekstiä. Jos et usko Jumalaan, etkä tiedä kuka Kristus oikeasti on, olet erityisen tervetullut ja odotettu tulija.

Koska toiminta on aidosti yhteiskristillistä, mitään
opillisia eroavaisuuksia ei puheissa, todistuksissa
eikä sielunhoidossa korosteta. Ihmisiä ei kalastella
mihinkään kirkkokuntiin, vaan Jeesukselle.
Kaikenlainen hengellinen painostaminen on kielletty.
YHDISTYKSEN PERUSTAMINEN
Olimme pienen ystäväpiirin turvin kutsuneet Forssaan ja kotisoluumme puhujia muutaman kerran vuodessa ja Evankeliointi Elämäntapana -kurssien jälkeen heräsi halu toimia sellaisten henkilöiden parissa, joilla ei ole elävää seurakuntayhteyttä tai jotka eivät vielä tunne Jeesusta. Oma yhdistys MISSION YSTÄVÄT RY syntyi lähinnä siitä tarpeesta, että voimme kokoontua virallisesti ja järjestää erilaisia evankelioimis- yms. tilaisuuksia ja kerätä kokoustoimintaan tarvittavat rahat yhdistyslain mukaisesti. Meillä on mahdollisuus monenlaiseen muuhunkin toimintaan sääntöjemme perusteella.

7. 9. 2007 Yhdistyksen perustamiskokouksessa oli läsnä 6 henkilöä. Yhdistys perustettiin 31. 12. 2007 ja nimeksi hyväksyttiin Mission Ystävät ry. Puheenjohtajaksi valittiin Arto Orre. Lähetimme sääntöehdotuksen rekisterihallitukseen ja saimme sen perusteella luvan käyttää Mission Ystävät ry. -nimeä.
Ensimmäinen järjestämämme virallinen kokous oli UUSI ELÄMÄ -tilaisuus 30. 9. 2007.
Ystäväkirkko perustettiin 1. 10. 2009.

YSTÄVÄKIRKON VISIO
Suostumme ja sitoudumme siihen, että hyväksymme tulevan herätyksen sellaisena kuin Jumala sen antaa ja lähettää, vaikka se olisikin vastoin meidän ajatuksiamme.
Rukouksemme on, että voimme olla valona, ilona ja pelastukseen johdattajina.

Rukoilemme toistemme ja Suomen herätyksen puolesta. Seurakunnallemme tunnusomaista on sanan opetuksen lisäksi ylistys ja palvonta sekä rukouspalvelu, joiden kautta tahdomme kohdata Jumalaa yhä enemmän ja syvemmin.

YSTÄVÄKIRKKOA
johtaa paimenryhmä:
Irma Orre (pastori)
Arto Orre (Mission Ystävät ry:n puheenjohtaja)
Tuula Jokinen
ja Jyrki Poutanen.

Yhteyshenkilö: Arto Orre, 045 6703090,

YSTÄVÄKIRKOLLE
voi lähettää sähköpostia osoitteeseen:

YSTÄVÄKIRKKO
on Seurakuntien Yhteys Ry:n jäsen.
Kannattaa vakituisesti piispa M. Jacobin työtä Intiassa. Lue lisää: gtsss.org,
Marttyyrikirkkoa ja
Kari Salon evankelioimistyötä.

Siunaamme Forssan seutukunnan muita seurakuntia ja rakastamme veljiä ja sisaria Kristuksessa yli seurakuntarajojen. Ystäväkirkon ohella Forssassa toimivat seuraavat kristilliset seurakunnat:
Forssan ev.-lut. seurakunta
Vapaakirkko
Helluntaiseurakunta
Adventtiseurakunta

Mission Ystävät/Ystäväkirkko tilinumero: FI68 5025 0220 1114 39   (OKOYFIHH)
Lähetystili:  FI85 5025 0220 1631 25   (OKOYFIHH)