MY CHURCH YSTÄVÄKIRKKO
on Forssan alueella toimiva paikallinen uskonyhteisö, joka kuuluu uskonnolliseen yhdyskuntaan nimeltä Kingdom Church. Perustajajäseniä oli 25 pastoria ja hengellistä johtajaa kuudesta eri seurakunnasta ja kristillisestä järjestöstä ympäri Suomea. Helsingistä mukana olivat mm. City ja Esy ja Forssasta Ystäväkirkko.
Ystäväkirkko on ottanut hallinnolliseksi nimekseen My Church Ystäväkirkko, joka on siis yksi Kingdom Church-yhdyskunnan jäsenseurakunta. Myös muita seurakuntia on jo liittynyt yhdyskuntaan.
Ystäväkirkon toiminnassa hallintorakenteen muutos näkyy käytännössä ainoastaan siinä, että talouden hoito siirtyy Mission Ystävät Ry:ltä uudelle perustetulle paikalliselle uskonyhteisölle nimeltä My Church Ystäväkirkko.
Ystäväkirkon näkynä on olla apostolinen seurakuntayhteisö, joka tuo ihmisille Jumalan rakkauden ja Pyhän Hengen voiman ja auttaa tekemään heistä Jeesuksen opetuslapsia ja opetuslasten tekijöitä. Käytännössä tämä tapahtuu pienryhmien eli opetuslapsiryhmien (solujen) kautta, jotka kokoontuvat viikoittain kodeissa. Niissä toteutuu uskovien perheyhteys, jossa Jumalan rakkaus, keskinäinen huolenpito ja rakentuminen tulee käytännössä esiin.

Vaalimme kristittyjen yhteyttä.
Uskomme perustuu Raamatun auktoriteettiin, Jeesuksen ristin sovitustyöhön ja Hänen ylösnousemukseensa.
Uskomme, että:
- julistettua Sanaa seuraavat ihmeet ja merkit, niin kuin Jeesus opetti.
- armolahjojen toimiminen on tärkeää seurakunnan rakentumiseksi
  ja sielujen voittamiseksi
- seurakunnan tarkoituksena on julistaa ja kirkastaa Jeesusta Kristusta.

"MISSIOMME"
  • Oppia tuntemaan:
    TAIVAALLINEN ISÄMME, JEESUS JA PYHÄ HENKI,
    niin kuin Raamattu opettaa.
  • Kasvaa itse uskossa ja uskovien yhteydessä
  • On tehdä Jeesuksen pelastustyö tunnetuksi mahdollisimman monelle
    Jeesuksen lähetyskäskyä noudattaen

TERVETULOA YSTÄVÄKIRKKOON
Oletko ikinä kuullut, että Jumala rakastaa juuri sinua, ja että Hänellä on hyvä suunnitelma myös sinun elämällesi? Voit lähestyä Jumalaa rukouksessa: "... sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. ... sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu." (Room. 10:10,13)

Jos tahdot ottaa iankaikkisen elämän lahjan vastaan Jeesuksen Kristuksen kautta, käänny Hänen puoleensa pyytäen tätä lahjaa juuri nyt.
Tässä ehdotus rukoukseksi:
"Herra Jeesus Kristus, tiedän olevani syntinen, enkä ansaitse iankaikkista elämää. Uskon, että kuolit ja nousit haudasta hankkiaksesi minulle paikan taivaassa Isän kodissa. Herra Jeesus, tule sydämeeni. Ota elämäni ohjat käteesi. Anna anteeksi syntini ja pelasta minut. Kadun syntejäni ja luotan nyt sinuun pelastuakseni. Otan iankaikkisen elämän lahjan vastaan ja kiitän sinua siitä."
Kiitos Jeesus, että kuulit minua. Olen nyt olen Jumalan lapsi ja matkalla taivaaseen!

Jos tämä rukous tulee vilpittömästä sydämestä, katso mitä Jeesus lupaa sinulle: "...joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä." (Joh. 6:47) Jos rukoilit tämän sydämestäsi, julistan sinulle sinun syntisi anteeksi Herramme Jeesuksen Kristuksen pelastavassa Nimessä.

Kaikkiin Ystäväkirkko-seurakunnassa järjestettäviin tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita, Sinäkin, joka nyt luet tätä tekstiä. Jos et usko Jumalaan, etkä tiedä kuka Kristus oikeasti on, olet erityisen tervetullut ja odotettu tulija.

Koska toiminta on aidosti yhteiskristillistä, mitään
opillisia eroavaisuuksia ei puheissa, todistuksissa
eikä sielunhoidossa korosteta. Ihmisiä ei kalastella
mihinkään kirkkokuntiin, vaan Jeesukselle.
Kaikenlainen hengellinen painostaminen on kielletty.
YHDISTYKSEN PERUSTAMINEN
Olimme pienen ystäväpiirin turvin kutsuneet Forssaan ja kotisoluumme puhujia muutaman kerran vuodessa ja Evankeliointi Elämäntapana -kurssien jälkeen heräsi halu toimia sellaisten henkilöiden parissa, joilla ei ole elävää seurakuntayhteyttä tai jotka eivät vielä tunne Jeesusta. Oma yhdistys MISSION YSTÄVÄT RY syntyi lähinnä siitä tarpeesta, että voimme kokoontua virallisesti ja järjestää erilaisia evankelioimis- yms. tilaisuuksia ja kerätä kokoustoimintaan tarvittavat rahat yhdistyslain mukaisesti. Meillä on mahdollisuus monenlaiseen muuhunkin toimintaan sääntöjemme perusteella.

7. 9. 2007 Yhdistyksen perustamiskokouksessa oli läsnä 6 henkilöä. Yhdistys perustettiin 31. 12. 2007 ja nimeksi hyväksyttiin Mission Ystävät ry. Puheenjohtajaksi valittiin Arto Orre. Lähetimme sääntöehdotuksen rekisterihallitukseen ja saimme sen perusteella luvan käyttää Mission Ystävät ry. -nimeä.
Ensimmäinen järjestämämme virallinen kokous oli UUSI ELÄMÄ -tilaisuus 30. 9. 2007.
Ystäväkirkko perustettiin 1. 10. 2009.

YSTÄVÄKIRKON VISIO
Suostumme ja sitoudumme siihen, että hyväksymme tulevan herätyksen sellaisena kuin Jumala sen antaa ja lähettää, vaikka se olisikin vastoin meidän ajatuksiamme.
Rukouksemme on, että voimme olla valona, ilona ja pelastukseen johdattajina.

Rukoilemme toistemme ja Suomen herätyksen puolesta. Seurakunnallemme tunnusomaista on sanan opetuksen lisäksi ylistys ja palvonta sekä rukouspalvelu, joiden kautta tahdomme kohdata Jumalaa yhä enemmän ja syvemmin.

MY CHURCH YSTÄVÄKIRKON JOHTORYHMÄ:
Irma Orre, puheenjohtaja
0400-940261


Arto Orre, yhteyshenkilö
045-6703090


Kirsi Karlsson


Paavo Peuhkuri
040-6706525


YSTÄVÄKIRKOLLE
voi lähettää sähköpostia osoitteeseen:


YSTÄVÄKIRKKO
on Seurakuntien Yhteys Ry:n jäsen.
Kannattaa vakituisesti piispa M. Jacobin työtä Intiassa. Lue lisää: gtsss.org,
Marttyyrikirkkoa ja Kari Salon evankelioimistyötä.

Siunaamme Forssan seutukunnan muita seurakuntia ja rakastamme veljiä ja sisaria Kristuksessa yli seurakuntarajojen. Ystäväkirkon ohella Forssassa toimivat seuraavat kristilliset seurakunnat:
Forssan ev.-lut. seurakunta
Vapaakirkko
Helluntaiseurakunta
Adventtiseurakunta

Ystäväkirkon tilinumero: FI30 5025 0220 2269 71   (OKOYFIHH)
Lahjoitukset: 7799, lähetystiliviite: 7773